Sportkártya készült a Fatum-Nyírsuli NRK lányairól
Sportkártya készült a Fatum-Nyírsuli NRK lányairól
Sportkártya készült a Fatum-Nyírsuli NRK lányairól. A kártyákat a kedves szurkolók mérkőzésekként kaphatják meg a jegypénztárban. A mérkőzések alkalmával lehetőség nyílik  a kedves sportbarátoknak az aláíró kártyákat dedikáltatni.
Sportkártya készült a Fatum-Nyírsuli NRK lányairól.
A kártyákat a kedves szurkolók mérkőzésenként kaphatják meg a jegypénztárban. A mérkőzések alkalmával lehetőség nyílik a kedves sportbarátoknak az aláíró kártyákat dedikáltatni. Ha már sikerült összegyűjteni a csapattagokról a fotókat, akkor a szezon végén elég bemutatni és a Fatum-Nyírsuli egy dedikált labdával jutalmazza meg a röplabda szerelmeseit.
Hosszú menetélés vár azonban még a szezon végéig a nyíregyházi lányokra. Eddig két idegenbeli mérkőzésen vannak túl és most pénteken, október 10.-én itt az első hazai megmérettetés. A nyírségiek a Kaposvár csapatát fogadják 18 órától a kívülről megszépült Bujtosi Szabadidő Csarnokban.
Az első hazai mérkőzés alkalmával azok a szurkolni vágyók, akik a 0670/77-999-27-es telefonszámra, vagy a blazsan.monika@nyirsuli.hu elküldik nevüket, elérhetőségüket és azt, hogy hányan érkeznek a meccsre, ingyen megtekinthetik a pénteki Fatum-Nyírsuli NRK mérkőzést!