Ebben most ennyi volt…
Ebben most ennyi volt…
Ez gyors volt. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata rohamtempóban szerezte be a brazil, Debora Ribeiro Araujo és a kubai Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon játékengedélyét.
Ez gyors volt.
A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata rohamtempóban szerezte be a brazil, Debora Ribeiro Araujo és a kubai Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon játékengedélyét. Különösen utóbbi ügyintézés meríti ki a bravúr kategóiáját, elvégre a karibi hölgy kevesebb, mint két nappal az UTE elleni bajnoki nyitány előtt esett be.
Nos, az átállás nehézségeivel küzdő Aguilera bevetésétől még eltekintett a a nyíregyházi stáb, a dél-amerikai ütőjátékos viszont debütált, miként új poszton, liberóként mutatkozott be Botos Fruzsina. A még formálódó – úgymond – nyírségiek kihozták a meccsből a maximumot, megszorongatták a nyáron jelentős mértékben megerősödött újpestieket. Röplabda: NB I., női
UTE–Fatum-Nyírsuli-NRK 3:1 (20, -19, 20, 21)Megyeri út, 200 néző, v.: Suba, Mocsnik.Fatum-Nyírsuli-NRK: Erdős Zs. 4, Sikos P. 13, Vén E. 13, Ribeiro 11, Hengsperger 11, Roma 14. Csere: Botos F. 1 (liberó), Berényi E. Edző: Kőhalmi Richárd.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Minden körülményt figyelembe véve tisztességesen helytálltunk. Biztató momentumokat láttam, ez a jövőben győzelmeket eredményezhet.
Forrás: szon.hu