Családi futónap és Ligeti Streetball Fesztivál
Családi futónap és Ligeti Streetball Fesztivál
Október 4.-én, szombaton délelőtt Családi futónapra invitálja a Nyírsuli Kft., a Retro Rádió és az Intersport a város apraja-nagyját a Városi Stadionba. A 10 órakor kezdődő zumbás bemelegítés után, rögtön a legkisebbek állhatnak a starthoz.
Október első hétvégéjén is jobbnál-jobb programok várnak a nyíregyháziakra.
Október 4.-én, szombaton délelőtt Családi futónapra invitálja a Nyírsuli Kft., a Retro Rádió és az Intersport a város apraja-nagyját a Városi Stadionba. A 10 órakor kezdődő zumbás bemelegítés után, rögtön a legkisebbek állhatnak a starthoz. Az ovisoknak 400 métert kell majd megtenniük. Az alsós iskolásoknak 800 métert, a felsősöknek 1400 métert kell megtenniük, míg a felnőttekre 2500 km teljesítése vár. Minden résztvevő tombolát kap és a 12 órakor kezdődő soroláson értékes nyeremények kerülnek kihúzásra.
Október 5.-én, vasárnap már a Bujtosi Városliget új streetball pályájára várják a mozogni vágyókat. – Nagyon közel áll hozzám a sport, a kosárlabda és mint orvos külön örömmel tölt el,hogy az első alkalommal megrendezésre kerülő Tanévnyitó Ligeti Streetball Fesztivál is hozzájárulhat az egészséges életmód, a sport népszerűsítéséhez. Ez a napon új barátságok is köttethetnek és még többen megszerethetik a kosárlabdázást. – mondta dr. Adorján Gusztáv, a rendezvény fővédnöke hétfőn az esemény sajtótájékoztatóján, a Városi Stadionban. A Streetball Fesztivál nevezési díj nincs, a négy fős csapatok a helyszínen is jelentkezhetnek.