Túl két fordulón
Túl két fordulón
Elkezdődött a Nyírsuli serdülő kézilabdásainak az országos bajnoki szezonja. A Nyírsuli I. és a Nyírsuli II. csapata is túl van már két fordulón. Az első csatát a Nyírsuli I. csapata Bécsi János vezérletével a Tiszavasvári ellen vívta meg. Sima húsz gólos győzelemmel nyerték meg a mérkőzést.
Elkezdődött a Nyírsuli serdülő kézilabdásainak az országos bajnoki szezonja.
A Nyírsuli I. és a Nyírsuli II. csapata is túl van már két fordulón. Az első csatát a Nyírsuli I. csapata Bécsi János vezérletével a Tiszavasvári ellen vívta meg. Sima húsz gólos győzelemmel nyerték meg a mérkőzést. Hanufer Sándor fiai, a Nyírsuli II. a Kisvárda ellen indult az első ütközetre.
– Jól kezdtek a srácok, az első félidőben több góllal is vezettek, de a végére fordítani tudott a Várda. – mondta el a nyíregyháziak edzője, aki hozzátette, hogy sajnos 25-28-ra a kisvárdi fiúk győztek.
A második nagy menetre egymás ellen került sor. A Nyírsuli I. a Nyírsuli II. ellen határozott győzelmet könyvelhetett el, 36-18-ra. A következő megmérettetésre a Bécsi János csapatának szerdán kerül sor, idegenben, a Sárospatak ellen játszanak majd.
– Az előző évben már találkoztunk a sárospatakiakkal. Nagyon jó, erős ellenfél. Nekünk sok a sérültünk, többen megfázással küzdenek, de majd úgyis pályán fog eldőlni, hogy ki lesz a jobb. – nyilatkozta Bécsi János.
Hajrá fiúk! Hajrá Nyírsuli! Hajrá Nyíregyháza!