Sikeres rajt a gyermekbajnokságban
Sikeres rajt a gyermekbajnokságban
Csikorogva indult a gépezet, hiszen a vártnál nehezebben, csak a hajrában mutatott eredményes játékkal győzte le a Nyírsuli „2” U14-es csapata a házigazda sárospatakiakat. A győzelemnek sokáig nem örülhettek a nyíregyházi fiatalok, hiszen a torna harmadik mérkőzésén újra őket szólították a rendezők a pályára.
Vasárnap Sárospatakon vitézkedtek Tarnavölgyi Gergely ifjú kézilabdázói.
Csikorogva indult a gépezet, hiszen a vártnál nehezebben, csak a hajrában mutatott eredményes játékkal győzte le a Nyírsuli „2” U14-es csapata a házigazda sárospatakiakat. A győzelemnek sokáig nem örülhettek a nyíregyházi fiatalok, hiszen a torna harmadik mérkőzésén újra őket szólították a rendezők a pályára. Mátészalka ellen már meggyőzőbb játékkal sikerült győzni, így magabiztosan rajtoltak a nyírsulis fiatalok az Erima Gyermekbajnokságban.
– Az első meccset álmosan kezdtük, a Mátészalka ellen már elégedettebb lehettem, jó védekezésből könnyű gólokat szereztünk. Hosszú még az út a céljaink megvalósításához, de azon dolgozunk, hogy minél tovább jussunk. Az álmunk az országos döntőbe kerülés – értékelt Tarnavölgyi Gergely,edző.
A tudósítást Tarnavölgyi Gergely írta.