Közös a cél
Közös a cél
Már ezen a télen a Sóstói strand medencéjében edzenek az Aqua SE vizilabdázói.  A többek között ez is a része a Nyírsuli és és az Aqua Se közös megállapodásának, melyről pénteken tartott sajtótájékoztatót Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője, valamint Szakács Roland, az Aqua SE elnöke.
 
Már ezen a télen a Sóstói strand medencéjében edzenek az Aqua SE vizilabdázói.
A többek között ez is a része a Nyírsuli és és az Aqua Se közös megállapodásának, melyről pénteken tartott sajtótájékoztatót Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője, valamint Szakács Roland, az Aqua SE elnöke.
– A Nyírsuli részéről elmondható, hogy teljes mértékben elismerjük az Aqau SE munkáját. A célunk mindenképpen az, hogy minél több utánpótláskorú gyermek tudjon úszni és vizilabdázni. A szervezeteink önállóak maradnak, de további egyeztetéseket folytatunk beruházások és fejlesztések kérdésében. – mondta el Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője.
– Ezzel az együttműködéssel jobb feltételeket tudunk biztosítani a sportolóink számára. Eddig nagyon sok gondunk volt  a téli edzések tekintetében, de most ez az ország legszebb 50 méteres medencéjének lefedésével ez  megoldódik. – tette hozzá Szakács Roland, az Aqua SE elnöke.
A közeljövőben a két egyesület más,infrastrukturális fejlesztéseket is tervez, melyek megteremtik a lehetőséget, hogy a gyerekek a lehető legjobb körülmények között készülhessenek.