Harmadik hely Gyöngyösön
Harmadik hely Gyöngyösön
Hétvégén Gyöngyös a fiatal kézilabdázóktól volt hangos. A Nyírsuli 2000-2001-ben született kézilabdázói nemzetközi utánpótlástornán vettek részt. Ha már ott jártak, jól is szerepeltek, hiszen a csoportban legyőzték a szlovákiai Eperjes csapatát.
A Nyírsuli ifjú kézilabdázói adták a torna legjobb játékosát.
Hétvégén Gyöngyös a fiatal kézilabdázóktól volt hangos. A Nyírsuli 2000-2001-ben született kézilabdázói nemzetközi utánpótlástornán vettek részt. Ha már ott jártak, jól is szerepeltek, hiszen a csoportban legyőzték a szlovákiai Eperjes csapatát, majd a Törökszentmiklóst és a hazai pályán küzdő gyöngyösieket is két vállra fektették. A keresztjáték már nem sikerült ilyen fényesre: előbb a korosztályos bajnok Éles Kézisuli tanítványai, majd az FTC csapata győzte le a nyíregyháziakat, akik ennek ellenére is megszerezték a tizenkét csapatos mezőnyben a harmadik helyezést. A torna legjobb játékosának a nyíregyházi Kvancz Balázst választották.
Eredmények: Nyírsuli – Presov 19-18, – Törökszentmiklós 22-15, – Gyöngyös 21-17, – Éles Kézisuli 15-22, – FTC 16-19
Csapatnévsor: Horváth Bendegúz, Kvancz Balázs, Nagy Levente, Szuharev Lev, Bálint Álmos, Jeney Levente, Csikós Patrik, Gál Balázs; elöl: Kis Bence, Kalmár Donát, Kis Erik, Centeri Levente, Kopjári Gergő
Felkészítő edző: Tarnavölgyi Gergely
Fotó: Cseh Péter