3000 ember a VB sátorban
3000 ember a VB sátorban
Vasárnap este Németország győzelmével véget ért a 2014-es labdarúgó Világbajnokság, melynek Brazilia adott otthont. Nyíregyházán, a város főterén több, mint 3000 ember szurkolta végig a mérkőzéseket Nyíregyháza Önkormányzata, a Média Markt, a Retro Rádió és a Nyírsuli támogatásával üzemeltetett VB sátorban.
Vasárnap este Németország győzelmével véget ért a 2014-es labdarúgó Világbajnokság, melynek Brazilia adott otthont.
Nyíregyházán, a város főterén több, mint 3000 ember szurkolta végig a mérkőzéseket Nyíregyháza Önkormányzata, a Média Markt, a Retro Rádió és a Nyírsuli támogatásával üzemeltetett VB sátorban.
A mérkőzések előtt és után több neves vendéget hívtak meg a szervezők, akik Kvaka Árpáddal beszélgethettek a meccsek izgalmas pillanatiról. Több illusztris vendég, így dr.Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV Polgármestere, Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője, Dusinszki József, a Nyíregyházi Kenyérgyár Kft. ügyvezetője, Neumann  Gábor, Moldván Miklós, Szatke Zoltán, Gerliczki Máté, valamint a Sparcatus szurkolói kör három vezetője is tiszteletét tette a sátorban.
A szurkolók napról-napra értékes nyereményékért játszhattak a Media Markt és a Retro Rádió jóvoltából a helyszínen. Volt VB totó és góltotó is, melyet Dajka László, a Nyírsuli szabadidő szervezője, a kispályás bizottság elnöke állított össze.