Elkezdődött az ifi Úszó EB
Elkezdődött az ifi Úszó EB
Az első versenyszámok között, az 50 méteres mellúszásban egy nyíregyházi hölgynek, Szurovcsák Ivettnek is szoríthattunk. Ivett élete első  válogatott versenyén remekül vette az akadályokat és a magyar válogatott mellúszói között a legjobb teljesítményt nyújtva
Eldördült a startpisztoly az Ifi Úszó Európa Bajnokságon, Hollandiában.
Az első versenyszámok között, az 50 méteres mellúszásban egy nyíregyházi hölgynek, Szurovcsák Ivettnek is szoríthattunk. Ivett élete első válogatott versenyén remekül vette az akadályokat és a magyar válogatott mellúszói között a legjobb teljesítményt nyújtva, 21. -ként ért célba az elődöntőn az európai mezőnyben.
A Nyírsulis úszóhölgynek legközelebb pénteken szurkolhatunk a 100 méteres mellúszás elődöntőjében.
Az ifjúsági Európa-bajnokságon az 1998 és 1999-es születésű lányok, valamint az 1996-1997-es születésű fiúk indulhatnak. A verseny szerdától egészen vasárnapig tart. Az előfutamokat délelőtt háromnegyed kilenctől, a középfutamokat és döntőket délután negyed hattól rendezik.
Dordrecht (Hollandia), ifjúsági Európa-bajnokság, magyar keret. Leányok: Novoszáth Melinda, Juhász Adél, Molnár Flóra, Matyasovszky Dalma, Farkas Adél, Szokol Szonja, Szilvási Gréta, Szurovcsák Ivett, Kardos Viktória, Federics Nikolett. Fiúk: Horváth Dávid, Grátz Benjámin, Kenderesi Tamás, Szabó Norbert, Holoda Péter, Osváth Artúr. Kísérő edzők: Vértesi Tamás, Novotny Attila, Egressy János, Tar Imre, Gellért Gábor, Krajnyák György. Csapatvezető: Petrov Iván.
Hajrá Ivett! Hajrá Nyírsuli! Hajrá Nyíregyháza!