17 arany, 12 ezüst és 14 bronzérem
17 arany, 12 ezüst és 14 bronzérem
14 egyesület több mint 300 úszópalántája versenyzett  pénteken Nyíregyházán a II. Szabolcs-Tour Úszóbajnokság nyolcadik, egyben zárófordulóján.
14 egyesület több mint 300 úszópalántája versenyzett  pénteken Nyíregyházán a II. Szabolcs-Tour Úszóbajnokság nyolcadik, egyben zárófordulóján.A nyári szünet első napján megrendezett úszóviadalra rekordszámú nevezés érkezett, melyen a társrendező Nyírsuli 75 fiatallal képviseltette magát. A 50 méteres medencébe 1003-szor ugrottak bele a fiatalok sípszóra a gyerekek, akiket a lelkes szurkolók buzdítottak a legjobb eredmény elérésre.
– 17 aranyat, 12 ezüstöt és 14 bronzérmet sikerült nyerniük a fiataloknak.  A záróforduló csapatversenyét is sikerült megnyernünk.  Az összesítések alapján a versenysorozatban így a második helyen végeztünk a nyírbátoriak mögött. – mondta el Gyula Sándor, a Nyírsuli úszószakág vezetője.A zárófordulót Nyíregyházán, Sóstón a Parkfürdő Uszodában rendezte meg a Nyírsuli Kft. és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Úszószövetség.