Bronzérem az Országos Mini Kupán
Bronzérem az Országos Mini Kupán
A Nyírsuli két röplabda csapata is sikeresen szerepelt az Országos Mini Kupán. A Nyírsuli-Móricz csapata bronzéremmel, a Nyírsuli-Bem egy ötödik helyezéssel térhetett haza.
A Nyírsuli két röplabda csapata is sikeresen szerepelt az Országos Mini Kupán. A Nyírsuli-Móricz csapata bronzéremmel, a Nyírsuli-Bem egy ötödik helyezéssel térhetett haza.
Május első hétvégéjén került megrendezésre Budapesten az Országos Mini Kupa versenysorozatára, melyen mini kategóriában 43 lány és 11 fiú csapat – köztük Nyírsuli Kft. két lány csapata, valamint kismini kategóriában 35 lány és 12 fiú csapat mérte össze a tudását. Az eseményt a Magyar Röplabda Szövetség rendezte meg a Magyar Olimpiai Bizottság Sport XXI programjának támogatásával.
A szurkolók remek hangulatú, kiélezett mérkőzéseket láthattak a két nap alatt.
– A Nyírsuli két csapata is a kiemelt csoportban versenyzett a hétvégén az Országos Mini Kupán. A Nyírsuli-Móricz a B csoportba került, ahol csoportelsőként ment tovább, ahogy a Nyírsuli-Bem csapata is ők a “C” csoportból jutottak élsőként a keresztjátékba. A Móricz megverte az Eger csapatát, így ők bekerültek a legjobb négy közé. A Bem kikapott a BBRA csapatától így ők az 5.-9. helyért játszhattak tovább, ahol nyerték a meccseiket így végül az 5. helyezést érték el. A Móricz a döntőbe jutásért kikapott a Vasastól, így a 3. helyért mérkőzhettek meg  és miután legyőzték a BBRA csapatát így megszerezték a bronzérmet. A jó eredményeket nem sikerült volna elérni a gyerekek, az edzők – Szekér Lászlóné, Moravszki Gyula, valamint Moravszki Gyuláné Éva és természetesen a szülők nélkül. – mondta Erdősné Balogh Erika, a Nyírsuli Kft. röplabda szakágvezetője, aki hozzátette, hogy a verseny szervezőinek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy jó játékot, élményt nyújtsanak a fiataloknak, akik ezáltal még több barátot, ismeretséget köthettek.
A versenysorozat május második hétvégéjén folytatódik. Szombaton és vasárnap már a kisminik mérhetik össze a tudásukat.
Hajrá Nyírsuli! Hajrá lányok!