Pénteken Helló Nyíregyháza!
Pénteken Helló Nyíregyháza!
A Nyírsulisok is aktívan részt vesznek a Helló Nyíregyháza! programjain.
A Nyírsulisok is aktívan részt vesznek a Helló Nyíregyháza! programjain.
Április 25-én ismét a HELLÓ lesz a hivatalos köszönés Nyíregyházán. Van olyan Nyírsulis, aki az ovis vetélkedőt szervezi, van aki színpadot épít a holnapi egész napos nyíregyházi mosoly napon, és persze sokan vannak olyanok is a Nyírsuliban, akik a zumba kísérletbe szállnak be. Szerdán és csütörtökön már mindenki az utolsó simításokat végezte, azért, hogy a rendezvényre kilátogatók a lehető legjobban érezzék magukat.
Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő nagy népszerűségnek örvendő Helló Nyíregyháza! április 25.-ei programjai reggel 9 órától kezdődnek egy rekordkísérlettel a Városi Stadion parkolójában, ahol a tervek szerint több mint 5 ezren fognak zumbázni Kalapos Tamással.
Délelőtt 10 órától már az ovisoké a főszerep a Kossuth téren, ahol a kicsik egy játékos, színes sportvetélkedő keretében mérhetik össze a tudásukat.
Majd 11 órától a nyíregyháziakat a szervezők egy kis Mókás tánctanulásra invitálják, de a nap folyamán lesz még mentőkutyás bemutató, valamint gólyalábasok is szórakoztatják a rendezvényre kilátogatókat. A zeneszeretőket több helyszínen Akusztik koncertek várják, 15 órától pedig fellép a Rezes Retro. Fél öttől már a Honey Beast, 19 órától pedig Éliás JR, Zséda és Kocsis Tibor szórakoztatja a nyíregyháziakat.
A nap folyamán pedig gyűjthetők lesznek a köszöntőtallérok, melyeket beválthatnak zászlóra, lufira vagy akár mozijegyre is az eseményre kilátogatók.