Országos döntőben a Nyírsuli röpisei
Országos döntőben a Nyírsuli röpisei
Három mérkőzésből kettőt megnyertek a Nyírsuli röplabdás lányai vasárnap Budapesten az OGYB elődöntő második tornáján. A nyíregyházi lányok a VESC, a KRA és az UTE csapatával léptek pályára.
Három mérkőzésből kettőt megnyertek a Nyírsuli röplabdás lányai vasárnap Budapesten az OGYB elődöntő második tornáján.
A nyíregyházi lányok a VESC, a KRA és az UTE csapatával léptek pályára. A tét nem volt más, mint az országos döntőbe kerülés.
– Az első mérkőzésen, nagyon pontos, határozott játékkal a VESC csapatát legyőzték a lányok, 3-0 arányban. Ezzel a mérkőzéssel már eldöntötték a játékosok, hogy idén is az ország legjobb  hat csapata között van a helye a Nyírsuli röpiseinek! Hátra volt még két mérkőzés, a KRA és az UTE lányai ellen. – mondta el Erdősné Balogh Erika, a Nyírsuli Kft. röplabda szakágának vezetője, aki hozzátette, hogy mindkét mérkőzés hasonló forgatókönyvvel indult, előbb a hazai csapat, a KRA ellen kezdtek álmosan Balogh István tanítványai, el is vesztették az első két szettet, majd a lányok megrázták magukat és nagyon szép játékkal fordítottak 3-2-re.  – Alig maradt húsz percük a „gyerekeknek” máris kezdődött a harmadik összecsapás az UTE ellen, hasonló forgatókönyvvel, mint előző mérkőzés, 2-0-ra, az UTE-nak, majd sikerült egyenlítenünk 2-2-re, de a két hosszú,kemény mérkőzés sokat kivett a lányokból, így a harmadik menet nem sikerült, 3-2-re vesztettük a meccset.- mondta el Erdősné Erika. A döntőt május 16.-17.-18.-án rendezik meg.
Hajrá lányok! Hajrá Nyírsuli!