Sikeres volt a Szeged Kupa
Sikeres volt a Szeged Kupa
A hétvégén került megrendezésre a Sport XXI Röplabda Szeged Kupa utánpótlás torna a mini és gyermek csapatok számára.
A hétvégén került megrendezésre a Sport XXI Röplabda Szeged Kupa utánpótlás torna a mini és gyermek csapatok számára.
Az immár hagyományosnak nevezhető kétnapos országos rendezvényre idén 147 csapat jelentkezett. A Nyírsuli Kft. is több csapattal indult a versengésen. A gyermek kiemelt kategóriában hét csapat nevezett be, a Nyírsuli röplabdásai Balogh István, edző vezényletével végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A nem kiemelt gyermek kategóriában a 21 csapatból Moravszkiné csapata épphogy lecsúszott a dobogóról, így a negyedik helyet szerezték meg.
A mini kiemelt kategóriában a négy együttesből a nyíregyházi lányok bronzéremmel gazdagíthatták a gyűjteményüket. A sima mini kategóriában indult a legtöbb csapat, összesen 56. Itt a 10., 39. és a 47. helyezéseket érték el a nyíregyházi fiatal röplabdás palánták.
Az eredményhirdetés után a különdíjasokat is jutalmazták. A nyírségi lányok közül Bódi Panna, Balázsi Sára és Molnár Petra munkáját tüntették ki.
– Összességében elmondhatom, hogy a Nyírsuli Röplabda Szakágának eredményes volt a Szegedi Torna, jól szolgálta a felkészülést. Legközlebb március 15.-én kamatoztathatják csapataink a tapasztalataikat az Arany János Általános Iskolában és Gimnáziumban az OGYB-n. Szombaton az országos döntőbe kerülésért játszanak majd a lányok. – mondta el Erdősné Balogh Erika, a Nyírsuli Röplabda Szakág Vezetője.