Az új vezető három csapásiránya
Az új vezető három csapásiránya
Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezetője sajtótájékoztatón mutatta be az úszó szakág új vezetőjét – Gyula Sándort, aki Thuróczy Róbertet váltja eme tisztségben.
Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezetője sajtótájékoztatón mutatta be az úszó szakág új vezetőjét – Gyula Sándort, aki Thuróczy Róbertet váltja eme tisztségben. Ő sem marad feladat nélkül, elvégre továbbra is tagja az edzői stábnak. A már munkába állt szakmai felelős számára nem ismeretlen a feladat.
Gyula Sándor 1973 és 86 között között aktívan segítette a a sportág nyíregyházi vonalát, ezúttal rövid gondolkodás után vállalta a felkérést. Három csapásirányt határozott meg: minél több gyermeket megtanítani úszni, ami nagyobb merítési lehetőséget jelent. Ugyancsak fontos tényezőként említette a trénerek továbbképzését, miközben a menedzseri teendőket is ellátja. Persze, a nem csupán az irodai ténykedésre koncentrál – medence partján is felbukkan, mint ahogy eddig is tette.
Mindehhez Kósa Árpád annyit fűzött hozzá: szerencsére olyan gyereksereggel kell dolgozni, ami már professzionális felállást igényel. Már pusztán azért is, mivel külföldi edzőtáborokba utazhatnak a nyírségi fiatalok.
Az is kiderült a Nyírsuli számlájára hamarosan hét millió forint érkezik az országos szövetség jóvoltából, ebből az öltöző kialakítását tervezik Sóstófürdőn.
Forrás: szon.hu