Küzdeni már tudnak…
Küzdeni már tudnak…
Noha a TF-Budapest – az előzetes esélylatolgatásnak megfelelően – mindhárom mérkőzésen legyűrte a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatát a bajnoki negyeddöntőben, nem volt ilyen egyértelmű a párharc.
A Fatum-Nyírsuli-NRK elbukta a TF elleni párharcot – mindannyiszor szoros meccsen.
Noha a TF-Budapest – az előzetes esélylatolgatásnak megfelelően – mindhárom mérkőzésen legyűrte a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapatát a bajnoki negyeddöntőben, nem volt ilyen egyértelmű a párharc. A nyíregyháziak előbb a fővárosban, majd a bujtosi csarnokban is izzasztó csatára kényszerítették ellenfelüket: hat szettből öt roppant szorosan alakult. Kár, hogy mindannyiszor a budapestiek kerekedtek felül…
A hétfőre beiktatott harmadik parti – immár ismét a TF otthonában – szemernyivel sem különbözött a korábbiaktól. A szabolcsiak újfent ott „lihegtek” a hazaiak nyakán, egy kis plusz azonban megint hiányzott, így az áhított játszmanyerés sem sikerült.
A Fatum-Nyírsuli-NRK a folytatásban az MTK-Budapesttel vív – az egyik fél két győzelméig tartó – különcsatát az 5-8. helyért.
Röplabda: NB I., női
Negyeddöntő, 3. mérkőzés
TF-Budapest–Fatum-Nyírsuli-NRK 3:0 (19, 19, 22)
Győri út, 50 néző, v.: Stefik, Kiss Z..
Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic, Sikos P. 11, Erdősné 10, Vén E. 3, Anderjkovics 7, Roma 10. Csere: Szabó I. (liberó). Edző: Balázs István.A párharc végeredménye: 3–0. a TF-Budapest javára.
MerterszemmelBalázs István: – Küzdünk, küzdünk, de nem tudjuk átlépni saját árnyékunkat.
Forrás: szon.hu, fotó: Racskó Tibor