Ellentétes félidők
Ellentétes félidők
Két hasonló tudású és hasonló formában lévő együttes találkozott a Bujtosi Csarnokban. A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza kezdett jobban, és Nagy Csaba gyors góljainak köszönhetően fokozatosan elhúzott ellenfelétől, így a félidőben már tíz góllal vezetett a hazai csapat.
A Nyíregyháza nyerte a rangadót az Ózd ellen. A kézilabdások a szünetben már tíz góllal is vezettek.
Két hasonló tudású és hasonló formában lévő együttes találkozott a Bujtosi Csarnokban. A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza kezdett jobban, és Nagy Csaba gyors góljainak köszönhetően fokozatosan elhúzott ellenfelétől, így a félidőben már tíz góllal vezetett a hazai csapat. A második játéksrész elején viszont az öltözőben maradtak a nyírségiek,  a már jóval negyven év fölött járó Fekete László viszont a hátára vette a borsodiakat, és 15(!) góljának köszönhetően dolgozták le a hátrányt. Az utolsó 15 másodpercben a hazaiak támadhattak, és bár nem sikerült betalálni, egy gól megmaradt az előnyből, így egy jó mérkőzésen hazai győzelem született.
Nyír-Flop Holding Nyíregyháza – Ózd 31-30 (21-11)
Nyíregyháza: GADNAI – NAGY 10, KAPLONYI 5, Kleis 2, Debreczeni 3, Tarnavölgyi , Juhász 4 Csere: Bécsi 4, BOCZÁK(kapus), Varga 1, Szöllősi, Braun
Szakmai igazgató: Varga Zsolt
DL, nyiregyhaza.hu
A képet Racskó Tibor készítette, a Kelet-Magyarország fotósa.