Izgalmas véghajrá a terembajnokságban
Izgalmas véghajrá a terembajnokságban
Az elmúlt hétvégén kilenc mérkőzéssel folytatódott a Városi Nyírsuli Szi-Zo Sport Teremlabdarúgó Bajnokság. Az már korábban eldőlt, hogy a 2013-2014.-évi Terembajnoki címért a
Az elmúlt hétvégén kilenc mérkőzéssel folytatódott a Városi Nyírsuli Szi-Zo Sport Teremlabdarúgó Bajnokság.
Az már korábban eldőlt, hogy a 2013-2014.-évi Terembajnoki címért a RED WOLF – NYÍR-CHEM KFT, KÉT BAL FC – T-FORG TRANS KFT négyes küzd meg március 1.-én a BEM JÓZSEF Általános Iskola csarnokában.
Két csoportban (B és C) eldőlt a második hely sorsa is, a NO SZPONZOR FC és a MARSO KFT személyében, ők ugyanis a döntő napján reggel 8.00-tól egy körmérkőzéses rájátszásban döntik el az ötödik hely sorsát. Hozzájuk csatlakozik még a CIVIS MÁRVÁNY – NYÍRSÉG SZERVIZ, KIS-DÖME – GASE SZENT IMRE négyesből két csapat, akik a hét folyamán még játszanak egy mérkőzést.
Két csoportban (B és C) eldőlt a gólkirályi cím sorsa is, ugyanis a „B” csoportban MÁRKUS GYULA NYÍR-CHEM KFT 13 góllal a „C” csoportban BECSER ZOLTÁN MARSO KFT 14 góllal végzett az első helyen.
A mellékelt fotón, a „B” csoport bajnoka a NYÍR-CHEM csapata látható, a csoport gólkirálya MÁRKUS GYULA, álló sor balról a negyedik.
A góllövő lista megtekinthető a mellékleteknél!
Üdvözlettel:
Dajka LászlóKispályás Bizottság Elnök