Meg van az első döntős csapat
Meg van az első döntős csapat
Az elmúlt hétvégén huszonhét mérkőzéssel folytatódott a NYÍRSULI Szi–Zo Sport Teremlabdarúgó Bajnokság. Eldőlt, hogy a NYÍR–CHEM KFT csapata elsőként kvalifikálta magát a március 1.-én megrendezésre kerülő döntőbe.
Az elmúlt hétvégén huszonhét mérkőzéssel folytatódott a NYÍRSULI Szi–Zo Sport Teremlabdarúgó Bajnokság.
Eldőlt, hogy a NYÍR–CHEM KFT csapata elsőként kvalifikálta magát a március 1.-én megrendezésre kerülő döntőbe. Két csapat maradt még 100-%-os a NYÍR–CHEM mellet a RED WOF csapata tartotta meg hibátlanságát, és egy csapat a T-FORG TRANS KFT csapata maradt még veretlen.
Nagy küzdelem várható még a fennmaradó három döntős helyért, amelyből egy 30.-án csütörtökön dől el ugyanis az „A” csoportban még három csapat (RED WOLF, NYÍRSÉG SZERVIZ, CIVIS MÁRVÁNY) esélyes a döntőbe kerülésre, de nincs ez másképpen a „C” és „D” csoportban sem ahol még bármi lehet.
Nagy harc van a második helyekért is, ugyanis ajándék bónuszként a négy második helyezett is meg mérkőzik az 5-8. helyért, a döntő napján reggel 8.00-tól és az ötödik helyezett szintén serleget kap.
A mellékelt fotón a T-FORG TRANS KFT két játékosa (2- SZATKE ZOLTÁN és 7– NAGY SÁNDOR) látható, akik sokat tettek azért, hogy a csapatuk a döntőbe jutásra esélyes maradjon. Szatke Zoltán 14-góllal vezeti csoportjában a góllövő listát és Nagy Sándor is hat góllal járult hozzá az eddigi sikerhez, az utolsó mérkőzésen rúgott két góljával nagy szerepe volt a 4:4–es döntetlen elérésében.
A góllövő lista megtekinthető a mellékleteknél!
Üdvözlettel:
Dajka LászlóKispályás Bizottság Elnök