A baj nem jár egyedül
A baj nem jár egyedül
Egy ide, egy oda. Az 5-8. helyért kiírt, az egyik fél három győzelméig tartó párharcban előbb a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabda együttese, majd az MTK Budapest is megnyerte hazai fellépését
A Fatum-Nyírsuli-NRK akaratgyenge játékkal elbukta az MTK elelni meccset – egyben a párharcot.
Egy ide, egy oda. Az 5-8. helyért kiírt, az egyik fél három győzelméig tartó párharcban előbb a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabda együttese, majd az MTK Budapest is megnyerte hazai fellépését – így a harmadik, ismét a bujtosi csarnokban rendezett összecsapásra maradt a döntés.
Az első szett közepén a nagy akarással, és legjobbja DégiBarnara nélkül játszó MTK átvette a vezetést, a továbbiakban pedig végig irányítva a találkozót megérdemelten kerekedett felül. A házigazda a játék minden elemében, egyénileg és csapatként is tudása alatt teljesített, és ami eddig nem volt jellemző, mentálisan és akarásban is alulmaradt ellenfelével szemben.
A nyíregyházi gárda a folytatásban – a 7. helyért – a Kaposvárral viaskodik.
Mesterszemmel
Balázs István: – Ennek a mentális és akaratgyenge, kritikán aluli teljesítménynek is biztosan megvan az oka. Jó lenne tudni… Szégyellem magam a csapat helyett.
Röplabda: NB I., női
Az 5-8. helyért, harmadik mérkőzés
Fatum-Nyírsuli-NRK–MTK-Budapest 0:3 (-22, -18, -18)
Bujtosi csarnok, 150 néző, v.: Nagy L., Csikós.
Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic 3, Sikos P. 11, Erdősné 6, Vén E. 1, Andrejkovics 6, Roma F. 8. Csere: Szabó I. (liberó), Janetka 2. Edző: Balázs István.
Az egyik fél három győzelméig tartó párharc végeredménye: 2 – 1, az MTK-Budapest javára.
Forrás: szon.hu