Díjeső a kispályás foci évadzáró gáláján
Díjeső a kispályás foci évadzáró gáláján
Pénteken délután ünnepélyes keretek között rendezték meg Nyíregyházán, a Városháza dísztermében a 2013-2014. évi Szi-Zo Sport Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjkiosztó ünnepségét.
Pénteken délután ünnepélyes keretek között rendezték meg Nyíregyházán, a Városháza dísztermében a 2013-2014. évi Szi-Zo Sport Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjkiosztó ünnepségét.
A teljesen megtelt teremben az összegyűlt futballképviselőket dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere és Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője köszöntette.
– Az ország egyik legnagyobb létszámú kispályás bajnoksága működik a városban a Nyírsuli Kft. szervezésében. Évről-évre egyre több csapat- ebben a szezonban már 106 – játszik színvonalasabbnál színvonalasabb mérkőzéseket. A város igyekszik megteremteni a feltételeket, kiszolgálni a játékosokat, hogy megfelelő lehetőségeket teremtsünk a stadionban. Ebben az évben két újabb pálya világítását oldottuk meg. A Nyírvv Kft. a legjobb minőségű salakot biztosítja a pályákra, valamint a csapatok komfortérzetét is javítottunk, hiszen felújításra kerültek a kispályás női és férfi mellékhelységek.  – mondta el dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.
A záróünnepségen elhangzott, hogy a bajnokságban idén a 3400 játékos augusztustól június végéig 1400 mérkőzést játszott le. A nyíregyházi csapatok mellett több környező település – Gávavencsellő, Újfehértó, Nyírtelek és Nagykálló –  is tagja lett a mérkőzéssorozatnak. A nagy érdeklődésre való tekintettel ebben évben a bajnokság átszervezésére is sort kerítettek a szervezők, így a három megnövelt (14 csapat) létszámú csoport mellett két Old Boys I. és II. osztályt alakítottak ki. A fejlesztéseknek köszönhetően a következő szezonban már 115 csapat nevezését tudják elfogadni a Nyírsulinál. A bajnokság nevezési díja ebben az évben sem emelkedik az elmúlt három évhez hasonlóan. A résztvevők már most jelentkezhetnek Dajka Lászlónál, a Nyírsuli Kft. Kispályás Bizottság Elnöknél, a 0630/700-21-58-as telefonszámon, illetve írásban a nyirsuli2@nyiruli.hu email címen.
A díjátadás végén Kósa Árpád, a Nyírsuli Kft. ügyvezetője mondott köszönetet dr. Kovács Ferenc polgármester úrnak a kispályás labdarúgás támogatásáért. Dajka László, a Kispályás Bizottság ezután díjat adott át az elmúlt szezonért Kósa Árpádnak.
A díjátadást Dajka László, a Nyírsuli Kft. Kispályás Bizottság elnöke, Bíróné Nádasi Marianna és Cseke Beáta segítette.
A 2013-2014. évi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjazottjainak névsora letölthető a mellékleteknél!
A fotókat Trifonov Éva készítette.