Sztárok között vetettek, ugrottak
Sztárok között vetettek, ugrottak
A világsztárok között nekünk is volt kire figyelnünk a székesfehérvári Gyulai-memorial nemzetközi atlétikai versenyen, hiszen három nyíregyházi versenyző is ott volt a mezőnyben.
Káplár János egyéni csúcsot ért el, Bakosi Péter és Szikszai Róbert megmártózott a „nagyok” között.
A világsztárok között nekünk is volt kire figyelnünk a székesfehérvári Gyulai-memorial nemzetközi atlétikai versenyen, hiszen három nyíregyházi versenyző is ott volt a mezőnyben. Jól indult a keddi program, hiszen a honi szuperliga-versenyszámok között, a diszkoszvetésben Káplár János 56.60 méterrel egyéni csúcsot dobott, amivel második lett.
A Nyírsuli junior Európa-bajnoka, Szikszai Róbert már a fő „műsoridőben” lépett fel, ám ezúttal nem jött ki számára a lépés, 56.24 méterrel a tizedik helyen zárt. Az olimpiai döntőnek is beillő magasugrómezőnyben Bakosi Péter nem versenyzett megilletődötten, a 217 centis eredmény a 11. helyhez volt elegendő.
A nap legjobb eredményét olimpiai bajnokunk, Pars Krisztián érte el, aki kalapácsvetésben 82.49 méteres egyéni rekordot ért el, ami egyben a világ idei legjobb eredménye.
Forrás: szon.hu