Érmeket várnak a fiataloktól
Érmeket várnak a fiataloktól
Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke hangsúlyozta, hogy 2007 után lesz ismét ob Székesfehérváron.
Mától vasárnapig Székesfehérváron, a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban rendezik meg a 119. atlétikai magyar bajnokságot.
Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke hangsúlyozta, hogy 2007 után lesz ismét ob Székesfehérváron. Hozzátette: a magyar atlétika legfontosabb versenyére kerül sor a hétvégén, amelyre 290 férfi és 255 női egyéni nevezés érkezett. A rendezés kapcsán megemlítette, hogy az ob a nemzetközi szakmai program változását követve lesz háromnapos és az időrendet is ennek megfelelően állították össze. Hozzátette: minden versenyszámban lesz selejtező és döntő is.
A tervek szerint a Nyírsuli színeit tízen képviselték volna, ám Palásti Luca megsérült, így ő nem lesz ott a megmérettetésen.
Bakosi Pétertől aranyérmet várunk, a többiektől pedig dobogós helyezést-summázta az elvárását a bajnokságól Vas László, a Nyírsuli atlétikai szakágvezetője. Bakosi Péter a távol mellett hármasugrásban is rajthoz áll.
– Peti hármasban 15.50 körüli eredményre képes, előre nehéz megjósolni, hogy ez milyen helyezést jelenthet. Magasban egy új nekifutást gyakoroltunk, amennyiben teljesíti 220 centit, akkor már elégedett lennék- – vélekedett Bakosi Béla, Péter edzője. A Nyírsuli indulóiSzikszai Róbert (diszkosz),, Aradi Stefánia (kalapács), Bakosi Péter (magas és hármas), Fábián Anna (távol), Káplár János (diszkosz), Kerekes László (súlylökés), Kerekes Dóra (diszkosz), Óndodi Dávid (100 és 200 m), Pál Robin (magas és hármas).
Forrás: szon.hu