A (D)égiek az MTK-val voltak
A (D)égiek az MTK-val voltak
A TF elleni pénteki vereség után hazai pályán szeretett volna javítani a Fatum-Nyírsuli-NRK. A női röplabdások a tabellán a fővárosiak előtt állnak, így nem hiába várták bizakodva a találkozót. Ennek ellenére az MTK kezdett jobban, és főleg center posztról volt eredményes, így nyerte az első játszmát, majd Lutter és Dégi vezérletével a másodikat is.
Drámai csatában veszített a Fatum-Nyírsuli-NRK.
A TF elleni pénteki vereség után hazai pályán szeretett volna javítani a Fatum-Nyírsuli-NRK. A női röplabdások a tabellán a fővárosiak előtt állnak, így nem hiába várták bizakodva a találkozót. Ennek ellenére az MTK kezdett jobban, és főleg center posztról volt eredményes, így nyerte az első játszmát, majd Lutter és Dégi vezérletével a másodikat is. Sok nyitás és fogadás hibával játszottak a hazaiak, és amint az alapjátékot sikerült stabilizálni, azonnal fordult a kocka. Előbb szépített, majd a negyedik játékrészt nyerve egyenlített az NRK, így jöhetett a döntő játszma, ahol megint nem volt ellenszer a végül 24 ponttal záró DégiBarbarával szemben, így az MTK 3-2-re győzött, és 2 pontot elvitt Nyíregyházáról.
Fatum-Nyírsuli-NRK – MTK Budapest 2-3 (17, 23, -19, -23, 9)
Nyíregyháza: Araujo 20, Erdős 7, Roma 9, Sikos 20, Hengsperger 1, Vén 9 Csere: Botos (liberó), Sitku, Andrejkovics 6, Berényi 1
Kőhalmi Richárd vezetőedző:Az első két játszmában elemi hibákat vétettünk, megint sok pontot ajándékoztunk ellenfelünknek. Becsülendő dolog, hogy 0-2-ről talpra álltunk, de sajnálom a pontvesztést.
Dankó L, nyiregyhaza.hu