Még elbírnák a szépségtapaszt
Még elbírnák a szépségtapaszt
Amikor ezek a sorok születnek, péntek van, és matematikailag még mindig nem teljesen biztos a Marso-NYKK csont nélküli bentmaradása. Mire az alsóházi középszakaszban érintett férficsapat vasárnap este Jászberényben pályára lép, addigra viszont minden kérdés eldőlhet.
Meglehet, már biztos bentmaradóként lép Jászberényben pályára a Marso-NYKK.
Amikor ezek a sorok születnek, péntek van, és matematikailag még mindig nem teljesen biztos a Marso-NYKK csont nélküli bentmaradása. Mire az alsóházi középszakaszban érintett férficsapat vasárnap este Jászberényben pályára lép, addigra viszont minden kérdés eldőlhet. A nyíregyháziak számára ugyanis az is jelentheti az élvonalbeli tagság biztos meghosszabbítását, ha a MAFC a hátralévő öt mérkőzéséből akár egyet is elveszít. Márpedig a műegyetemisták szombaton a Zalaegerszeg vendégei lesznek…
– Természetesen szeretnénk a könnyebb utat járni, így nem bánnánk, ha minél előbb eldőlne a sorsunk, és nyilván annak szurkolunk, hogy a Zete verje meg a MAFC-ot – mondta Sitku Ernő, a nyíregyháziak vezetőedzője. – Ha ez megtörténik, akkor sem maradnánk célok nélkül a bajnokságból számunkra hátralévő öt mérkőzésre, hiszen szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni a ránk váró összecsapásokból. Persze, jó lenne a nyolc közé jutásért harcolni, de most nekünk ez adatott meg, és tavalyhoz képest mindenképpen előreléptünk.
Forrás: szon.hu