Négyből négy lehet a mérlegük
Négyből négy lehet a mérlegük
Ismerjük a nyári szünet előtti utolsó tanításra érvényes mondást, miszerint „utolsó óra, utolsó nap, nem fog a kréta, nem fog az agy”. Ennek a kosaras változata lehet: „utolsó forduló, utolsó passz, nem megy be a hármas, minden kimarad”.
Az utolsó tavaszi bajnokin, Zalaegerszegen Ronnie Taylort már nélkülözni fogja a Marso-NYKK.
Ismerjük a nyári szünet előtti utolsó tanításra érvényes mondást, miszerint „utolsó óra, utolsó nap, nem fog a kréta, nem fog az agy”. Ennek a kosaras változata lehet: „utolsó forduló, utolsó passz, nem megy be a hármas, minden kimarad”. Akár ezt is mondogathatják magukban a Marso-NYKK férficsapatának játékosai, akik a bajnokság során még egyszer felkerekednek, hogy a 12. helyezés biztos tudatában, számukra abszolút tét nélküli mérkőzésen lépjenek pályára szerdán este Zalaegerszegen.
Azért jó lenne nyerni
– Nem egyszerű ilyenkor motiválni a játékosokat, de az hajtóerő lehet a számunkra, hogy a Zalaegerszeg lehet az egyedüli csapat, amelyet a bajnokság során mind a négy mérkőzésen legyőzhetünk – véli a nyíregyháziak szakmai igazgatója, Sitku Ernő. – Nem mondom, hogy ugyanolyan komolyan és alapossággal készültünk, mintha tétje lenne az összecsapásnak, de azért ugyanúgy videón elemeztük az ellenfél játékát, mint máskor. Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a bajnokságtól.
Forrás: szon.hu