A hajrában jól összpontosítottak
A hajrában jól összpontosítottak
Vasárnap délután kettőkor két férfi kézilabda mérkőzés kezdődött. Pécsen a Magyar Kupa döntőjében a Veszprém és Pick-Szeged feszült egymásnak, a Tisza-parti városban pedig a szegediek U 23-as együttes a Nyíregyházi KC ellen indította el a második vonalbeli bajnokit.
Az NYKC-nak majd két hete van a hazai búcsúig, a remélhetőleg ezüstmeccsig.
Vasárnap délután kettőkor két férfi kézilabda mérkőzés kezdődött. Pécsen a Magyar Kupa döntőjében a Veszprém és Pick-Szeged feszült egymásnak, a Tisza-parti városban pedig a szegediek U23-as együttes a Nyíregyházi KC ellen indította el a második vonalbeli bajnokit. Pechesek voltak a pickesek, hiszen mindkét meccsen alul maradtak. A fiatalok már-már a zsebükben érezhették egy pontot, ám az utolsó perc második felében Nagy Csaba hetes eldöntötte a találkozót.
– Talán a hosszú buszozás miatt, de kissé enerváltan kezdtük a mérkőzést, amit a fiatal szegediek kihasználtak – indította a visszapillantást Varga Zsolt, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. – Aztán rendeztük a sorokat, feljavult a védekezésünk, támadásokban sajnos nem voltunk olyan hatékonyak, mint szerettük volna. A második játékrészt remekül indítottuk és hat-nullás szakasszal megfordítottuk az eredményt. A dinamikusan játszó szegediek azonban jól tartották magukat és így izgalmas volt a végjáték. Szerencsére jól összpontosítottunk a döntő szituációkban, így értékes két ponttal gazdagodtunk. Már csak szombaton kell maximálisa oda tennünk magunkat és akkor a mienk lehet a szépen csillogó ezüstérem.
A hétvégén nem lesz bajnoki forduló, az utolsó hazai meccset jövő szombaton játssza a nyíregyházi együttes. Nem lesz sétagalopp, hiszen az a békési együttes lesz a vendég, amely a hétvégén ikszelt a bajnok Egerrel.
Forrás: szon.hu