Bemutatkozott az új szakmai stáb
Bemutatkozott az új szakmai stáb
Új szakmai stábbal és részben új menedzsmenttel kezdi meg munkát az első osztályban szereplő nyíregyházi kosárlabda csapat a  2015/16-os szezonban. Ennek apropójából hívott össze sajtótájékoztatót a Sportcentrum.
Új szakmai stábbal és részben új menedzsmenttel kezdi meg munkát az első osztályban szereplő nyíregyházi kosárlabda csapat a 2015/16-os szezonban. Ennek apropójából hívott össze sajtótájékoztatót a Sportcentrum.
Oláh István a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: “zajlanak még a tárgyalások a szponzorokkal, és a megegyezést követően válik pontossá a teljes csapatnév. Örvendetes az a tény, hogy a város hosszú idő után felvállalta, hogy többségi tulajdonos legyen a Nyíregyházi Kosárlabda Klubnál.
Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője eloszlatta az iránti félelmeinket, hogy a hazai mérkőzések a BUSZACSA felújítása miatt nem Nyíregyházán zajlanának, ebben tett lépéseket a város, és két iskolát is alkalmassá fog tenni a hazai mérkőzések lebonyolítására. A szakmai igazgató Sitku Ernő marad továbbra is, két szakmai segítője Siska János és Gombkötő Norbert. A stáb célul tűzte ki a 8 közé jutást, mindezt úgy, hogy a keret még nem állt össze teljesen.
Külön figyelmet kap a nyíregyházi fiatalok beépítése, ennek elsősorban Gombkötő Norbert lesz a felelőse, aki jelenleg 400 utánpótláskorú fiú kosárlabdázót mozgat a városban.