Többszörös rekord
Többszörös rekord
Úszóink Hódmezővásárhelyen szerepeltek az Országos Serdülő Bajnokságon június utolsó hetében. 64 úszóegyesület között szerepelt a Nyíregyházi Sportcentrum 8  versenyzője, akik számosszép sikert szereztek.
Úszóink Hódmezővásárhelyen szerepeltek az Országos Serdülő Bajnokságon június utolsó hetében.
64 úszóegyesület között szerepelt a Nyíregyházi Sportcentrum 8 versenyzője, akik számos szép sikert szereztek. A legnagyobb érdem Gyula Sándor tanítványáé, Hatházi Dóráé, aki ezen a megmérettetésen 7X javította meg a korosztályos csúcsot, ami egyben a saját egyéni csúcsa is volt. Csúcsot döntött először az 50 m pillangón a közép-, majd döntő futamban. Majd következett a 100 m pillangó ahol felülmúlta már az előfutamban is a saját csúcsát, majd a közép-, és döntő futamban is überelte eddigi eredményeit. Legvégül a 200 méteres pillangóval tetézte  rekordjai sorát és újjabbakat állított föl, először az előfutamban majd zárta ezt a döntőben. Mindezek felett a 11 esztendős kicsi lány még két bronzérmet is begyűjtött a 3 évvel idősebbek között. Szenzációs teljesítményére joggal büszke a Sportcentrum.
Az Országos Serdülő Bajnokság még véget sem ért, és már kezdődött is a Felnőtt Magyar Nyílt Bajnokság Győrben, ahol két ifi válogatottunk Szurovcsják Ivett és Buskó Csenge álltak rajthoz. Ivett 100 méter mellúszásban a középdöntőig jutott, Csenge pedig döntőbe került 7.-ként 1500 m gyorson új egyéni csúccsal. Csenge egy korábbi eredményéről már beszámoltunk amit a Magyar Úszás Napján szerezett 5 km-en ifjúsági korosztályban, miszerint 5.-ként ért célba. Ezt az eredményt a  szövetség módosította 4. helyre a célfotó elemzése alapján.