Indul a Strandfoci Fesztivál
Indul a Strandfoci Fesztivál
Holnap kezdetét veszi a négy napig tartó Strandfoci Fesztivál Sóstón. A már 4. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényt ismételten együtt bonyolítja le a Sóstó-Gyógyfüdő Zrt. és a Nyíregyházi Sportcentrum szervező csapata.
Holnap kezdetét veszi a négy napig tartó Strandfoci Fesztivál Sóstón.
A már 4. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényt ismételten együtt bonyolítja le a Sóstó-Gyógyfüdő Zrt. és a Nyíregyházi Sportcentrum szervező csapata. Évről évre egyre nagyobb érdeklődés tapasztalható az amatőr foci rajongók körében. Idén 40 férfi és 4 női csapat részvételével zajlanak majd a küzdelmek. 6 megye 18 településéről érkeznek a csapatok, hogy megküzdjenek a Fatum Property Kupáért, no meg a győzteseknek járő pénzdíjért (100, 60 és 40 ezer forint). A Fesztivált csütörtök reggel 9 órakor az ONYX Kaszinó Női Strandfoci Tornája nyitja. Majd ezt követően 90 mérkőzést láthatnak a strandra látogatók.
A foci mellett még egy színes esemény gazdagítja Sóstó programját, mégpediglen az 5. alkalommal megrendezésre kerülő Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Versenye, melynek ideje július 25 szombat.