Realizálódtak az esélyek
Realizálódtak az esélyek
Július 24-én a már hagyományos 31. alkalommal megrendezésre került Nemzetközi Honvéd Kupán vettek részt Budapesten a Sportcentrum futói és ugrói. Akik esélyesek voltak a dobogóra, azok teljesítették a tőlük elvártakat.
Július 24-én a már hagyományos 31. alkalommal megrendezésre került Nemzetközi Honvéd Kupán vettek részt Budapesten a Sportcentrum futói és ugrói.
Akik esélyesek voltak a dobogóra, azok teljesítették a tőlük elvártakat. Így Bakosi Péter, aki 219 cm-rel nyert bajnoki aranyat (Peti kedden Eberstadt-ba utazik egy rendkívül színvonalas magasugró gálára). Pál Robin 15,24 m-re szintén bajnoki címet ért hármasugrásban, Holecskó Máté 2000 m akadályon aranyat futott (6:42,88 ) és Ónodi Dávid 100 méteres síkfutásban másodikként ért célba, ideje 10,73 ms.
Helebrandt Máté szintén sikeres hétvégét tudhat magáénak több szempontból is ugyanezen a megmérettetésen. A viadalon Máté egyrészt legyőzte a teljes mezőnyt, ezzel megszerezve az elsőbbséget, másrészt pedig legyőzte saját magát, hiszen az idei fő versenye (Universiade) után nehéz volt felpörögni és motiváltnak lenni. 5 km-en, villanyfényben, egy igen hangulatos versenyen idei 2. legjobb eredményét produkálta, 19:54 percet gyalogolt.