Bakosi Péter megugrotta idei legjobbját
Bakosi Péter megugrotta idei legjobbját
Az idei szezon legjobb eredménye született meg a Sportcentrum kiváló magasugrójának a hétvégén, a 120. Atlétikai Magyar Bajnokságon. Bakosi Péter végig érezte, hogy remek formában van, így rontás nélkül sikerült megugornia a bajnoki címet érő 222 centimétert.
Az idei szezon legjobb eredménye született meg a Sportcentrum kiváló magasugrójának a hétvégén, a 120. Atlétikai Magyar Bajnokságon.
Bakosi Péter végig érezte, hogy remek formában van, így rontás nélkül sikerült megugornia a bajnoki címet érő 222 centimétert. Centiméterről centiméterre haladva javít az eredményein, kezd beérni a kemény munka. Hátra van még két fontos megmérettetése, a Liga Kupa Debrecenben és az Országos Csapat Bajnokság döntő ütközete, ahol feltétlenül szeretné túlszárnyalni a mostani teljesítményét.A székesfehérvári Magyar Bajnokságon még további sikerek is születtek. A 4X400 m-es női váltónk szintén bajnok lett. Tagjai: Osváth Krisztina, Guba Liliána, Palásti Luca és Fábry Anna. Pál Robin hármasugrásban, Ónodi Dávid pedig 100 méteres síkfutásban ezüstéremmel gyarapodott. Kerekes Dóra 49,99 métere diszkoszvetésben bronzot ért.