Gyorsan, soron kívül, szakszerűen látják el a sportolókat
Gyorsan, soron kívül, szakszerűen látják el a sportolókat
Megelőzés, gyors és szakszerű ellátás- így summázhatnánk annak a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatónak a lényeget, amely szerződés aláírásával zárult. A megállapodás értelmében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórháza a jövőben a szakmailag indokolt és sürgős ellátást igénylő esetekben soron kívüliséget biztosít a sportolók számára.
Megelőzés, gyors és szakszerű ellátás- így summázhatnánk annak a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatónak a lényeget, amely szerződés aláírásával zárult.
A megállapodás értelmében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András Oktatókórháza a jövőben a szakmailag indokolt és sürgős ellátást igénylő esetekben soron kívüliséget biztosít a sportolók számára. A dokumentumot dr. Adorján Gusztáv a kórház főigazgatója és Kósa Árpád, a sportcentrum ügyvezetője szignózták. Mindketten kihangsúlyozták, hogy egy már egyébként is elő, és remek kapcsolatot erősítettek meg a szerződéssel. A sportcentrumhoz tartozó három teremsportág (férfi kosárlabda, női röplabda és férfi kézilabda) képviselői mellett az utánpótlásban több mint másfél ezer fiatalt is érint a megállapodás.
A sportcentrum orvosi stábját dr. Sánta János kardiológus főorvos és dr. Szabó Péter ortopéd-traumatológus adjunktus (mindketten sportorvosok is) képviselte. Utóbbi is kiemelte a megelőzés jelentőségét, illetve a gyors és szakszerű ellátás fontosságát.
Forrás: szon.hu