Szünet után fordult a kocka
Szünet után fordult a kocka
Nincs közel Lajosmizse, talán ezért is maradtak még fejben a buszon a Nyíregyházi KC játékosai szombaton este a Mizse KC vendégeként. Pár perc telt el a második vonalbeli férfi kézilabba mérkőzésből, és már 5-1-re húztak a hazaik. A vendégek védekezése nem volt feszes
A Nyíregyházi KC értékes győzelme a Mizse KC otthonában.
Nincs közel Lajosmizse, talán ezért is maradtak még fejben a buszon a Nyíregyházi KC játékosai szombaton este a Mizse KC vendégeként. Pár perc telt el a második vonalbeli férfi kézilabba mérkőzésből, és már 5-1-re húztak a hazaik. A vendégek védekezése nem volt feszes, a támadásokban is sok hiba csúszott, így a mizseiek végig vezetve, két gólos előnnyel zárták az első etapot.
Szünet után feljavult a listavezető védekezése, a csere nélkül védő Nagy Levente sorra hozta a bravúrokat, így tíz perc elteltével már iksz (20-20) volt az állás. Aztán Gubó Alex és Kaplonyi Zoltán emelkedett ki a mezőnyből, a nyírségiek átvették a vezetést és meglépetek. Igaz a véghajrában (24-28 után) már csak a hazaiak lőttek gólt, ám akkor már biztos volt a vendégsiker. A nyíregyháziak a vártnál talán nehezebben, de begyűjtötték a két pont a jó napot kifogó lajosmizseiek ellen és értékes győzelemmel, immáron zsinórban a negyedikkel rukkoltak ki.
Mizse KC-Nyíregyházi KC 27-28 (13-11)
Lajosmizse, 200 néző, v.: dr. Janáky, Teremi.NYKC: Nagy L. – Nagy Cs. 3, Pánczél 3, Varga L. 3, Tumidalsky 3, Gubó 6, Tóth 2. Csere: Kurbely 1, Kaplonyi 6, Atsushi 1, Bécsi. Vezetőedző: Varga Zsolt. Kiállítások: 12, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/1, illetve 2/1. Junior: 22-30.
Forrás: szon.hu