Válogatott haderő: jön a bajnok!
Válogatott haderő: jön a bajnok!
Viharos estének ígérkezik. Égszakadás, fölindulás, persze akkor sem lenne, ha a Fatum-Nyíregyháza legyűrné a Békéscsabát, mindazonáltal villámgyorsan híre menne, annyi szent. Annál is inkább, mivel a Viharsarokban valamire nagyon ráéreztek, ezt a zsinórban megszerzett két bajnoki cím fényesen bizonyítja.
A Fatum-Nyíregyháza célja, hogy jó meccset vívjon péntek este a Békéscsabával.
Viharos estének ígérkezik. Égszakadás, fölindulás, persze akkor sem lenne, ha a Fatum-Nyíregyháza legyűrné a Békéscsabát, mindazonáltal villámgyorsan híre menne, annyi szent. Annál is inkább, mivel a Viharsarokban valamire nagyon ráéreztek, ezt a zsinórban megszerzett két bajnoki cím fényesen bizonyítja. A pénteki (kezdés:18 óra) vendégek az aktuális évadban sem lassítanak, hibátlanul érkeznek a Bem-iskolába.
A meglehetősen tekintélyt parancsoló szereplés dacára reménysugárral szolgál, hogy az előző szezon rájátszásában a nyírségiek derekasan megizzasztották a csabaiakat, olyannyira, hogy a negyeddöntőt több, mint balszerencsés módon bukták el.
– Kár lenne tagadni, mentálisan nem jött jól a Berény elleni vereség – fejtegette Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza edzője. – Ráadásul most még nehezebb mérkőzés vár ránk, el kell ismerni, reálisan nézve a vendégek egyértelmű esélyesnek számítanak. Természetesen nem adjuk fel és a létező legrosszabban tennénk magunkkal, ha befeszülve, görcsösen játszanánk. Biztos vagyok abban, hogy a lányok átérzik a meccs fontosságát, és teljes mellszélességgel, nagy elánnal harcolnak annak érdekében, hogy minél szorosabb eredményt érjünk el. Célunk, hogy közönségszórakoztató, jó színvonalú találkozót vívjunk a bajnokkal.
Azzal a Csabával, amely a nyáron tovább acélosította egyébként is erős keretét. Az exnyíregyházi Szathmáry Gréta, illetve Tálas Zsuzsa személyben magyar válogatottak szerződtek a békésiekhez , ugyanakkor maradt az elmúlt szezonban is foglalkoztatott amerikai légiós, akihez egy szerb ütőjátékos csatlakozott. Szóval, lesz kire figyelni a hazaiaknak.
Forrás: szon.hu