Sportos beharangozó a hétvégére
Sportos beharangozó a hétvégére
Úszás, labdarúgás, kosárlabda és röplabda vár hétvégén a sport kedvelőire…
Úszás, labdarúgás, kosárlabda és röplabda vár hétvégén a sport kedvelőire…
Debrecenben vár újabb megmérettetés a Sportcentrum úszóira november 21-én a Hajós Alfréd Versenysorozat évzáró negyedik fordulóján. Nyíregyházáról összesen 53 fő áll rajtkőre gyermek, serdülő, ifi és delfin korcsoportban.
Szombaton hazai pályán játszik a Bozsik Labdarúgó Akadémia  U14, U15, U17 és U19-es korosztálya, míg a ’98-2000-es születésűek Kisvárdára utaznak. Minden korosztályunktól győzelmet várunk.
Kemény küzdelemre számít Boczkó Ádám kosárlabda edző, aki pénteken Debrecenbe utazik kadett csapatával, hogy tovább küzdjön az Országos  Kosárlabda Kiemelt Bajnokságban. Vajda Tamásra két küzdelem is vár a hétvégén, szombaton az  U11-gyel Debrecenben szerepelnek a Kenguru Kupa második tornáján,míg vasárnap az U14 méretteti meg magát itthon az Országos Serdülő Bajnokságon. Szombaton az U20-as kosárlabda csapatunk Siska János vezérletével Jászberénnyel csap össze az értékes pontokért.
A Fatum-Nyíregyháza női röplabda csapata pénteken a Bem tornatermében 18 órai kezdettel  a TF csapatát fogadja a magyar bajnokság soros fordulóján.  A jelenlegi helyzetben kötelező a győzelem!