Magabiztos győzelem
Magabiztos győzelem
A legutóbbi, Ózd elleni siker után ismét hazai pályán bajnokiztak a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázói.
A legutóbbi, Ózd elleni siker után ismét hazai pályán bajnokiztak a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázói.
Ezúttal a jobb helyen álló törökszentmiklósi csapat, a Székács vizitált a Bem iskola csarnokában. Amolyan dadogósan kezdték a játékot a csapatok, majd egy öt perc alatti 5-0-s etappal megléptek a hazaiak. Kurbely László ott folytatta, ahol az ózdiak ellen abbahagyta és szépen termelte a gólokat, az első félidőben hatot. Jól muzsikáltak a nyíregyháziak, összességében sem a védekezéssel, sem a támadásokkal nem volt gond, aminek biztos vezetés volt az eredménye.
Szünet után ugyan kicsit az öltözőben maradtak a hazaiak, de aztán visszaállt a rend. Ebben a játékrészben Gubó Alex volt az ügyeletes gólfelelős (öt találat), de Varga László (négy) és Munkácsi Máté (öt) is szaporázta. A hazaiak a biztos vezetés tudatában kicsit kiengedtek, valamennyi játékosuk pályára lépett, ám a győzelem így sem forgott veszélyben, csak a különbség volt kérdéses.
Nyíregyházi KC-Törökszentmiklósi Székács (18-11)Bem iskola csarnoka, 400 néző, v.: Ágnecz, Sipos.
NYKC: Nagy L. – Nagy Cs. 1, Kurbely 6, Gubó 7, Tumidalsky 2, Atsushi, Tóth 5. Csere: Oláh, Andelic (kapusok), Kaplonyi 3, Munkácsi 5, Bécsi 2, Varga L. 4 Páczél 2, Illés. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.Kiállítások: 8, illetve 2 perc. Hétméteresek: O, illetve 8/5.
Forrás: szon.hu