Cikluszáró Úszóverseny
Cikluszáró Úszóverseny
Gyula Sándor és Mészáros Edit sportolóival Egerben, míg Urbin Tamás tanítványaival Hódmezővásárhelyen zárta a versenyidényt a Cikluszáró Úszóversenyen…
Gyula Sándor és Mészáros Edit sportolóival Egerben, míg Urbin Tamás tanítványaival Hódmezővásárhelyen zárta a versenyidényt a Cikluszáró Úszóversenyen.
Hatházi Dóra és Cserfalvi Olaf újabb évjáratos csúcsot úszott. Az egri versenyen 35 egyesület, 509 versenyzője vett részt. A Sportcentrum 36 fővel képviseltette magát. Versenyzőink 27 arany, 16 ezüst és 15 bronzérmet gyűjtöttek összesen. Kimagaslóan szerepelt Hatházi Dóra, Cserfalvi Olaf és Barkóczi Roland.
Éremszerzők: Csernyik Dániel, Ványi Dávid, Török Ninetta, Ónodi Zsófia, Szakács Adorján, Czegle Péter, Barna Bianka, Nagy Bence, Molnár Fruzsina és Kis Anasztázia.
Hasonlóan sikeres szereplést tudhat magáénak Urbin Tamás is, ők a Hóddal úsztak Hódmezővásárhelyen a Hód Kupán. A két nap alatt összesen 23 egyéni csúcs született, 4 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérem a mérlege a nyíregyházi úszóknak.