Irány Zágráb
Irány Zágráb
Szó se róla, a karácsonyi ünnepek után hamar visszazökken a hétköznapi valóságba a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata. A nyírségiek számára dolgosak lesznek az év utolsó napjai: hétfőn, majd kedden is pályára lépnek – Zágrábban.
A Fatum-Nyíregyháza előbb a Mladost Zágráb, majd a Békéscsabával játszik a horvát fővárosban.
Szó se róla, a karácsonyi ünnepek után hamar visszazökken a hétköznapi valóságba a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata. A nyírségiek számára dolgosak lesznek az év utolsó napjai: hétfőn, majd kedden is pályára lépnek – Zágrábban. Mégpedig a tornarendszerű Közép-európai Liga második állomásán. A horvát fővárosban előbb a házigazda Mladost, utóbb a magyar bajnok Békéscsaba lesz az ellenfél.
A Kőhalmi-gárda eddigi két fellépése közül a szlován Calcit Ljubljanával szemben alulmaradt, míg az osztrák Post Schwechatot legyőzte.
– Szombaton már edzettünk, csikorgott a gépezet, ami nem csoda, de bízom abban, hogy kisimulnak a dolgok – érzékeltette Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője, hogy nem volt egyszerű újra felvenni a munkatempót. A gárda egyébiránt hétfőn kora indult és este ugyebár már pályára lép. – A Mladost még nyeretlen, így hazai pályán nyilván oda teszi magát, a Békéscsabát pedig ugyebár jól ismerjük. De ahogy arról korábban is szó esett, ebben a sorozatban nem az eredmény az elsődleges, a legfőbb cél, hogy tisztességesen felkészüljünk a bajnoki folytatásra.
Nos, nem lesz teljes a nyíregyházi együttes: Erdősné Balogh Erika kihagyja a túrát, akárcsak az új szerzemény, Kovács Edina, míg Kundrák Eszter térdsérüléssel bajlódik.
Cseppet sem mellékes információ, hogy az eseménysorozat következő fejezeteként, január 5. és 7. között Nyíregyháza ad otthont a horvát OK Porecs, illetve a Vasas elleni összecsapásoknak.
Forrás: szon.hu