Tanulni sohasem késő
Tanulni sohasem késő
Elmúltak azok az idők, amikor a játékosok a két ünnep között kiengedik a fáradt gőzt. A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata például horvátországi bevetést teljesített…
A Fatum-Nyíregyháza lendületből „futhat neki” a hazai rendezésű újabb meccssorozatnak.
Elmúltak azok az idők, amikor a játékosok a két ünnep között kiengedik a fáradt gőzt. A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata például horvátországi bevetést teljesített: a Közép-európai Liga másdik állomásán előbb a házigazda Mladost Zagreb, majd a magyar bajnok Békéscsaba ellen lépett pályára. A nyírségiek mindkét mérkőzést elvesztették, ugyanakkor ebből is lehet okulni. Nem is keveset.
– Több volt ebben a két meccsben – ecsetelte a túra történéseit Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Akadtak jó pillanataink mindkét mérkőzésen, ami biztató a jövőre nézve, viszont tény, olyan hibákat is elkövettünk, amelyekről azt hittem, már elfelejtettük… Mindenesetre mindig, így ezúttal hasznosnak bizonyult ilyen erősségű ellenfelekkel találkozni. Mivel nem az első nemzetközi meccsünket játszottunk az idén, most már sokadszor tapasztalhattuk, ezen a színtéren minden egyes labdamenet megfelelő koncentrációt igényel, valamennyi kihagyást keményen büntetik.
Aktuális információ, hogy az eseménysorozat következő részeként, január 5. és 7. között Nyíregyháza ad otthont a horvát OK Porecs, illetve a Vasas elleni összecsapásoknak.
Forrás: szon.hu