Sikeresebb folytatást remél
Sikeresebb folytatást remél
Február 3-án hazai mérkőzéssel zárta a középdöntő felsőház fordulóit a Sportcentrum serdülő leány kézilabda csapata…
Február 3-án hazai mérkőzéssel zárta a középdöntő felsőház fordulóit a Sportcentrum serdülő leány kézilabda csapata.
Nyíregyháza hazai pályán fogadta a Hajdúnánás együttesét. Az első félidőben fej-fej mellett menetelt mindkét gárda, a hazaiak részéről egyéni szép egyéni megoldásokat láthattunk. A mérkőzés félidőben döntetlennel zárult (11-11), így méltán remélhette a nyíregyháziak edzője, hogy meg lesz ez a mérkőzés. Az edző jó szándékának köszönhetően mindenki játéklehetőséghez jutott, hiszen a fejlődés legjobb eszköze az éles játék. Sajnos a kispadról beálló játékosok nem tudták felvenni a mérkőzés ritmusát, hibát hibára halmoztak. Nehezítette a hazaiak helyzetét, hogy a második félidőben 5 büntetőt ítélt a nyíregyháziak ellen a játékvezetői páros, amiből Nánás négyet értékesített is. Innentől kezdve próbálták a hátrányt ledolgozni, ami teljesen felemésztette az erejüket.
Végeredmény

Nyíregyházi Sportcentrum – Hajdúnánás 18-23

NYSC gólszerzői: Dankó, Dudás (kapusok), Tóth 5, Farkas, Varga 1, Takács 1, Karaf, Hásper 3, Sóvári 4, Nagy 2, Juhász, Baraksó, Balogh 1, Liskány, Prosenszki.
Ardeleán Kocsik Viktória edző: – Az első félidőben helyenként agresszíven és pontosan játszottunk. A második játékrészben szétmorzsolta a játékunkat az ellenünk ítélt öt büntető, csak mentünk az eredmény után. Most egy hónapig nem lesz mérkőzés, ez alatt az idő alatt próbáljuk a hibákat kijavítani, bízom a tavaszi sikeresebb folytatásban.