Talán nincs nagy baj
Talán nincs nagy baj
A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata csaknem teljes haderejét bevetette az UTE elleni összecsapáson. A vonatkozó légiós szabály miatt egy hiányzó mégis akadt, a trinidai Darlene Ramdin kimaradt a táncból…
A Fatum és a Valdez számára is balszerencsés véget ért az UTE elleni meccs.
A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata csaknem teljes haderejét bevetette az UTE elleni összecsapáson. A vonatkozó légiós szabály miatt egy hiányzó mégis akadt, a trinidai Darlene Ramdin kimaradt a táncból.A sorozatban elrontott nyitások miatt saját sírját ásta meg a házigazda a tabella harmadik helyén tanyázó újpestiek ellen. Mikor már szinte mindenki apátiába zuhant, a harmadik felvonásban beindult a hazai gépezet. Olyannyira, hogy a negyedik szettben felcsillant az egyenlítés reménye. A fordulatos csata hajrájában azonban a vendégek jól sáfárkodtak előnyükkel, ráadásul a baj nem járt egyedül: egy ártatlannak tűnő mozdulat közben Valdez a térdéhez kapott. Nem csak a meccs ment el, az ütőjátékost mentővel szállították el további kivizsgálásra.
Röplabda: NB I., női

Fatum-Nyíregyháza–UTE 1:3 (-20, -19, 21, -22)

Bem-iskola, 300 néző, v.: Vári P., Pőcze A.
Nyíregyháza: Kioseva 11, Genesis 5, Ribeiro 18, Vén E. 9, Valdez 9, Sikos P. 9. Csere: Tóth F. (liberó), Kovács E. 4. Edző: Kőhalmi Richárd.
Újpest: Cesljar K. 6, Ircanin 18, Headen 13, Lakatos E. 11, Lutter E. 10, Leidgeb N. 12. Csere: Kötél D. (liberó), Hárfa D. 3. Edző: Milodanovics Andrea.Ász: 6–9. Rossz nyitás: 15–9.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Két szett előnyt adtunk az ellenfélnek, majd nagy küzdve szorossá tettük a mérkőzést. Összességében megérdemelten nyert az Újpest.
Milodanovics Andrea: – Nagyon büszke vagyok a lányokra. Ezért dolgoztunk, hogy ilyen produkciót tudjunk nyújtani. Mielőbbi felépülést kívánok a sérült játékosnak.
Forrás: szon.hu