Bekötötték a fejét
Bekötötték a fejét
Férjhez ment a Fatum-Nyíregyháza röplabda játékosa, Căspreac Petra. Ha sokaknak nem lenne ismerős ez a név, nem csoda, hiszen Sikos Petráról van szó…
Férjhez ment a Fatum-Nyíregyháza röplabda játékosa, Căspreac Petra.
Ha sokaknak nem lenne ismerős ez a név, nem csoda, hiszen Sikos Petráról van szó, aki január 16. óta immáron férjes asszonyként lép a tettek mezejére a röplabda pályán. Petra és férje, Căspreac Ciprian még Kolozsváron ismerkedett össze, amikor a lány az ottani NBI-es csapatot erősítette. A szerelem nem ismer határokat, mondja a közmondás, de ebben az esetben szó szerint is érthetjük, hiszen a Szatmárnémetiben született lányt, 2013-ban Magyarországra csábították, pontosabban Nyíregyházára röplabdázni. Petra időközben, 2014-ben magyar állampolgár is lett. A fiatalok öt év együttjárás után, ebben az évben, 2016-ban Petra szülővárosában, Szatmárnémetiben, szűk családi körben mondták ki a boldogító IGENT.
– A nagy lagzi még várat magára, de természetesen az sem fog elmaradni. – árulta el Petra, akinek a csapatával együtt, február 12.-én, Érden kell bizonyítania a Magyar Kupa négyes döntőjében.
A Fatum-Nyíregyháza gárdája pénteken 17 órától a Jászberénnyel vívja meg a küzdelmét a bronzéremért.