Kosár, kézi, atlétika a hétvégén
Kosár, kézi, atlétika a hétvégén
A Sportcentrum serdülő fiú kosárlabda csapata megkezdi az országos főtáblán való szereplést. A két napos versenysorozat ideje február 13-14, helyszíne Eger…
Kosárlabda
A Sportcentrum serdülő fiú kosárlabda csapata megkezdi az országos főtáblán való szereplést. A két napos versenysorozat ideje február 13-14, helyszíne Eger. Három mérkőzés vár Vajda Tamás tanítványaira, cél a minél előkelőbb hely megszerzése.
Szombaton Nyíregyházán is szurkolhatunk utánpótlás korú kosarasainknak. Az U20 Szegedet fogadja a Bem tornatermében 14 órai kezdettel.
Kézilabda
A junior fiú kézilabda gárdánk szépen szerepel a bajnokságban. Algyő mögött csupán 1 ponttal lemaradva a második helyen áll a tabellán. Hétvégén a tízedik helyen állomásozó Balassagyarmatot fogadja. A mérkőzés helyszíne a Wesselényi tornaterme, ideje pedig február 13. szombat, 16 óra.
Atlétika
Bakosi Péter a Nyíregyházi Sportcentrum kiváló magasugrója elutazott Linzbe, egy nívós atlétikai versenyre. Peti meghívottként vesz részt a pénteki megmérettetésen, ahol olyan nevek vonulnak fel, mint Duffield az Egyesült Államokból, vagy az olimpiai bronzérmes Jaroslav Baba Csehországból. Mindkét versenyző 230 centiméter feletti ugrással büszkélkedhet. Reméljük az erős mezőny motiválólag hat majd a nyíregyházi versenyzőre.