Az úszók és a labdarúgók is megkezdik a 2015/2016-os versenyidényt
Az úszók és a labdarúgók is megkezdik a 2015/2016-os versenyidényt
Megkezdi a 2016. évi versenyidényt a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága az előttünk álló hétvégén. Szombaton a Fradinál indítja a tavaszi szezont a Sportcentrum U14-U15-ös labdarúgó csapatai…
Úszás
Megkezdi a 2016. évi versenyidényt a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakága az előttünk álló hétvégén. Hosszabb szünet után az ifi, serdülő és delfin korosztály Hódmezővásárhelyre utazik Tavaszváró Nemzetközi Úszóversenyre, míg a gyermek és béka korcsoport Debrecenbe a Hajós Alfréd Kupa első fordulójára.
Kosárlabda
Két kosárlabda csapatunk szerepel itthon február 27-én, szombaton. A legkisebbek (U11) a Zelk tornatermében vívják meg csatáikat délelőtt, míg a legnagyobbak (U20) a Körmendet fogadják a Bem tornatermében 14 órai kezdettel. Az U20 idegenben győzni tudott, reméljük hazai pályán hasonló sikert érnek majd  el.
Röplabda
Egerbe utazik az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjére Balázs István leány röplabda csapata vasárnap (február 28.). A kétfordulós elődöntők eredményei határozzák meg az országos döntőbejutást. Nem titkolt cél, hogy az  ifisták mellett, serdülőink is ott legyenek az ország legjobb hat csapata között.
Atlétika
Február 27-28 Ifjúsági és Junior Fedett-pályás Atlétikai Bajnokság Budapesten. A Sportcentrum képviseletében 18 fő atléta vesz részt a versenyen, 4-5 éremre vagyunk esélyesek.
Labdarúgás
Szombaton (február 27.) a Fradinál indítja a tavaszi szezont a Sportcentrum U14-U15-ös labdarúgó csapatai. Az U17-U18-as korosztály pedig Nyírbátorban vendégszerepel, a dupla győzelem a tőlük elfogadható.