Húsvét előtt sem pihennek a Bozsikosok és az úszók
Húsvét előtt sem pihennek a Bozsikosok és az úszók
A Sportcentrum labdarúgó szakágának hat korosztálya játssza mérkőzéseit szombaton hazai pályán. Az U17-U19 a II. osztály Keleti csoportjában a Mátészalka csapatait fogadják az örökösföldi pályán…
Labdarúgás
A Sportcentrum labdarúgó szakágának hat korosztálya játssza mérkőzéseit szombaton hazai pályán. Az U17-U19 a II. osztály Keleti csoportjában a Mátészalka csapatait fogadják az örökösföldi pályán 10 órai kezdettel. Mindkét korosztály vezeti a bajnokságot, cél nem lehet más mint a győzelem megszerzése.
Szintén szombaton játszik az U16-U18, ők a Sajóvölgye együtteseivel mérkőznek meg. Aki kilátogat az NYVSC pályára, 11 órától igazi rangadót láthat.
A biztos bentmaradás érdekében kell pontot szereznie az U14-U15-ös csapatainknak. A Videotonnal küzdenek meg az értékes pontokért. A mérkőzések helyszíne az örökösföldi sportcentrum, ideje szombat 14 óra.
Úszás
Március 23-a óta Dunaújvárosban tartózkodik 8 úszó a Nyíregyházi Sportcentrum képviseletében a 37. Arany Üst Nemzetközi Úszóversenyen. Urbin Tamás és Gyula Sándor tanítványai számára ez a háromnapos verseny remek lehetőséget nyújt, hogy felmérjék a téli munka eredményét.