Küszködés, kínlódás – vereség
Küszködés, kínlódás – vereség
A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata azon iparkodott, hogy megspóroljon még egy utat – Gödöllőre. Az 5-8. helyért kiírt, egyik fél két győzelméig tartó párharc első felvonásán idegenben diadalmaskodtak a nyírségiek…
A Fatum-Nyíregyháza nagyon gyenge teljesítményt nyújtva saját sorsát nehezítette meg.
A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata azon iparkodott, hogy megspóroljon még egy utat – Gödöllőre. Az 5-8. helyért kiírt, egyik fél két győzelméig tartó párharc első felvonásán idegenben diadalmaskodtak a nyírségiek, akik hazai pályán tehettek arról, hogy szabad szombatjuk legyen. Hát nem lett.
Ugyanakkor keresztülhúzta a Kőhalmi-gárda számításait, hogy az egyre markánsabb teljesítményt nyújtó téli szerzemény, Kovács Edina térdsérülés miatt kidőlt. A baljós előjel után az elsős szettet 15:11-es hazai vezetés után „sikerült” megnyeretni a vendégekkel. Az elképesztő hibákat produkáló Fatum a folytatásban is csak kínlódott, küszködött, és bár vért izzadva a harmadik felvonás behúzásával szépített, ennek gyenge játéknak csak vereség lehetett a következménye. Így mehetnek vissza Gödöllőre…
Röplabda: NB I., nőiRájátszás az 5-8. helyért, 2. mérkőzés

Fatum-Nyíregyháza–Gödöllő 1:3 (-23, -16, 19, -20)

Bem-iskola, 200 néző, v.: Vári P., Tillmann Gy.
Nyíregyháza: Kioseva 8, Genesis 5, Sikos P. 10, Vén E. 3, Ramdin 14, Valdez 14. Csere: Tóth F., Kundrák E (liberók), Ilyés B., Sitkey M., Sitku T. Edző: Kőhalmi Richárd.
Gödöllő: Csengeri 8, Széles P. 13, Nagy K. 3, Takács D. 12, Czina K. 9, Szabó A. 17. Csere: Bánlaki, Kovács A. (liberók), Radomszki 4, Hornok N., Szabó B., Kalotai, Stefanik. Edző: Szabados István.
Ász: 6–14. Rossz nyitás: 10–14 .Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1–1.
Mesterszemmel
Kőhalmi Richárd: – Szégyenteljes.Szabados István: – Győzni jöttünk, amit fegyelmezett játékkal megvalósítottunk.
Forrás: szon.hu