A 2016/2017-ben is az Intersport a főszponzor
A 2016/2017-ben is az Intersport a főszponzor
Négy esztendeje már, hogy a Nyíregyházi Sportcentrum sikeresen együttműködik az Intersport-tal. Először a Sportcentrum szabadidős rendezvényeit támogatta az áruház, majd a tavalyi esztendőben a városi kispályás labdarúgás főszponzorává lépett elő..
Négy esztendeje már, hogy a Nyíregyházi Sportcentrum sikeresen együttműködik az Intersport-tal.
Először a Sportcentrum szabadidős rendezvényeit támogatta az áruház, majd a tavalyi esztendőben a városi kispályás labdarúgás főszponzorává lépett elő. Ennek a jól működő kapcsolatnak a megpecsételéseként sajtótájékoztató keretében írták alá az újabb egy éves szerződést, a Nyíregyházi Sportcentrum részéről Kőhalmi Richárd utánpótlás igazgató és Czakó Gyula az üzletlánc nyíregyházi vezetője. Így a 2016-2017-es bajnoki esztendőben is az Intersport neve alatt zajlik majd az ország legnagyobb kispályás labdarúgó bajnoksága, 117 csapat részvételével.
Az, hogy ilyen népszerűségnek örvend ez a sportág városunkban, abban nem kis szerepet vállalt Dajka László, aki példamutató és kitartó munkájával érte mindezt el. Czakó Gyula az üzletlánc nyíregyházi vezetőjének sokat köszönhet a Sportcentrum, hiszen grátiszként most is kedveskedett a bajnokságban résztvevőknek, hiszen minden játékos számára VIP kártyát ajándékozott.