Semmi nem dőlt el az “A” csoportban
Semmi nem dőlt el az
Nem volt alaptalan a rangadó jelző a tegnapi mérkőzésekre ugyanis hatalmas küzdelem volt de semmi nem dőlt el csak élesedett a harc a döntőbe jutásért és a bajnoki címért…
Nem volt alaptalan a rangadó jelző a tegnapi mérkőzésekre ugyanis hatalmas küzdelem volt de semmi nem dőlt el csak élesedett a harc a döntőbe jutásért és a bajnoki címért.
Az EISSMANN HUNGÁRIA KFT megszerezte első győzelmét és pontjait mivel 7:2 verte a PROFIL TREND KFT csapatát.
A VÖRÖS ÖRDÖGÖK régen látott szervezett játékkal rukkoltak elő a döntő aspiráns AUTONET FC ellen, de végül a “SZIKI” legénység 2:0 arányban győzött.
A SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK Zrt csapatánál elfogyott a kezdeti lendülete és ezt kihasználva az FC SZPARTAK KERTVÁROS 4:2 arányban győzedelmeskedett ellenük.
A T-FORG TRANS KFT és a NESTTA “összecsapása” 2:1 arányú T-FORG győzelmet és két piros lapot hozott, ami nem tesz jót a bajnokságra nézve!
A nap nagy rangadóján az egyre szervezettebben és kitűnően játszó KELET SOLAR KFT csapata már kettő nullára is vezetett nagy nevű ellenfele a RED WOLF ellen, harminc másodperc választotta el őket a győzelemtől, de a “vörös farkasok” nem adták fel. A végén egyenlítettek, így lett 2:2 az eredmény. Így aztán mivel még két forduló hátra van, bármi megtörténhet.
Fotók az “A” csoport (a T-FORG és a NESTTA hiányos volt ők majd jövő héten kerülnek be) résztvevőiről készültek.
A bajnokság szombaton és vasárnap a “B”-“C” és “D” csoport mérkőzéseivel folytatódik.
FIGYELEM! A “C” CSOPORT MINDKÉT NAPON JÁTSZIK MAJD!