Öt trónkövetelő a “D” csoportban
Öt trónkövetelő a
Kétség nem fér hozzá, hogy az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság 2016-2017. évi meglepetése a Gégény András által irányított BERGLAND KFT csapata, akik veretlenül vezetik egy döntetlennel a “D” csoportot…
Kétség nem fér hozzá, hogy az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokság 2016-2017. évi meglepetése a Gégény András által irányított BERGLAND KFT csapata, akik veretlenül vezetik egy döntetlennel a “D” csoportot.
Azért is meglepő ez, hiszen ugyanezzel a gárdával mindössze nyolc pontot szerezve a tízedik helyen tanyáznak a szabadtéri bajnokság “C” csoportjában egy pontra a kieséstől! Viszont egy játékost Ignácz Csabát igazolták le a télen és ez igazán hasznára vált a csapatnak. A terembajnokság bizonyára jót tesz majd a gárdának a tavaszi idényre nézve.
A csapat viszont még nem dőlhet hátra, hiszen még rajtuk kívül négy csapat (NEV-ÚT KFT, NYÍRTURA FC, MESTER FESTÉK és a MAKKAI TRANS KFT) döngeti a döntő kapuját.
A mai napon a “D” csoport résztvevőinek fotóit közlöm, kivétel a NEV-ÚT KFT és a TRIÓ MAXI GÁZ KFT, őket majd hétfőn.
Ma 18.00 órától folytatódik a küzdelem az “A” csoport mérkőzéseivel, benne két rangadóval 18.45-től a VÖRÖS ÖRDÖGÖK – RED WOLF, majd zárásképpen 21.00 órától az AUTONET FC a T-FORG TRANS KFT csapatával mérkőzik.